marți, 28 iulie 2009

...ca de inceput......

Viata incepe atunci cand...se termina o "idee"!
Conceptul de "viata" este doar o iluzie al unui inceput viabil, caracteristic nestiintei, dezinformarii, non-combatului si non-concordantei unui spirit.
In cultura indiana, viata sau inceputul vietii este privita ca moartea unui spirit!

Evident, acest blog nu "masoara" viata, nu incearca sa dea un suflu filosofic sau orice altceva, cu care sa ies in evidenta; incerc, doar, sa asez pe "hartie" unele trairi sau experiente placute si/sau neplacute... Incerc sa fiu o mica vedeta prin...felul meu de a fi!

2 comentarii:

  1. Adevaru-i ca viata ne-o putem reincepe oricand atat timp cat suntem deschisi spre a parasi sablonul in care am incadrat-o pana la un moment dat. Daca reusesti sa-ti schimbi modul de a o vedea o poti trai mereu altfel, de ca si cum ar fi una noua.
    Cat despre moartea spiritului.. cred ca mai degraba e vorba de incarnarea lui, intrarea lui in cercul karmei, iesirea din lumea "superioara" (nu stiu cum sa o numesc), intrarea orisicum pe taramul asta de unde trebuie sa invete sa se ridice invatand sa-si gaseasca calea, e un fel de lume provizorie Pamantul asta. Cam asa am inteles eu viziunea lor orisicum.
    Bun venit pe blogspot.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru urarile de....bun venit! :P

    RăspundețiȘtergere