luni, 26 aprilie 2010

I don't wanna dream about you

Joanna Pacitti - out from under :X

Peste tot e vorba numai de love songs, songs that I adore! Motive sa fiu happy, huh? sau...sa simt, again and again and again that beautiful feeling?! eh, de simtit tot simt, dar...nu e un feeling pentru o anume "ea", pentru ca "ea" e...destul de departe... As vrea sa vorbesc si despre altceva, decat despre sentimente, despre emotii ratacite undeva in ilustrul meu templu necunoscut; as vrea sa pot da, sincer, ceea ce imi permit sa dau (si e destul de ieftin, pentru cineva anume :D).

Am ajuns la concluzia ca "...maybe I can live without you"! In ultimul timp, mai multi au incercat sa ma convinga despre existenta multor alte minunatii de fete, care se perinda in jurul meu si...guess what? Ele chiar exista, chiar sunt langa si alaturi de mine, numai ca eu nu aveam ochi decat pentru o anume "ea", care, sincer, nu merita sa fie bagata in seama! Sunt multe, multe alte fete care merita sa fie bagate in seama si care merita sa...fie propriile lor minuni.

Saracul Michael Bolton, cu melodiile lui romantice, o innebunit lumea! :P just one love...neah... Nu exista asa ceva decat, undeva pe la jumatate vietii sau poate nici atunci! Cine este jumatatea mea, a ta, a lui, a ei? Nimeni altcineva decat acea "jumatate" care se vrea sa faca parte din intreg, care vrea sa se potriveasca profilului de "jumatatea potrivita"... O melodie love-atoare si o stare de meditatie ma duce cu gandul in acea lumea in care, uitasem unde isi ascunde poarta si asta nu pentru ca nu as fi cautat-o, pentru ca ea era tot timpul la vedere, ci pentru ca...nu voiam sa o caut, nu voiam sa o vad; voiam doar sa ma invart in propriul meu cerc format din linii si sa caut intrarea interzisa, mergand tot timpul pe contrasens. Nu pot spune ca m-am trezit asa deodata, ci mai degraba am inceput sa deschid ochii, incetul cu incetul si abia daca zaresc intro ceata deasa, o urma de roz, aruncata in neantul apasator!

Ciudat... Ma simt regasit doar atunci cand e soare, atunci cand interactionez cu mult lume si imi dau seama ca...am pierdut timpul alergand dupa viteza luminii! E frumos sa vorbesti despre LOVE, despre FEELING-uri happy, despre ceea ce iti readuce viata la...viata... E frumos, e placut, e revigorant si parca iti da acea putere de a ridica acel obiect, de pe umeri, numit cap, de a arunca privirea spre inainte si de a zambi... :)



Dreptul de a cersi iubire, mi-apasa inima spre viata
Simt ca toate a mele ganduri, cu tine-ncep de dimineata!

Ma pierd, ma caut si te caut,
M-ascund in lumea mea selecta
Si toate-acele reci nimicuri
Imi curma inima defecta...

E greu s-alerg dupa iluzii,
E si mai greu sa ma opresc
Dar tot ce fac este sa caut
Un strop adanc, un chip ceresc!

Alerg.. dar cad si ma LOVEsc,
Incerc sa ma ridic si iar alerg,
Privirea-mi cade-nmarmurita
Spre primul chip ce il culeg...

Miresme dulci de inimi frante,
Priviri senine-nselatoare,
Incerci sa imi distrugi fiinta...
Ma vezi zambind, dar, ah, ce doare!

De ce zambesc atunci cand sufar?
De ce tot sufar cand zambesc?
De ce nu esti aceea fiinta,
Pe care as sti sa o iubesc?

...I don't wanna dream about you, I don't wanna feel the pain, because you don't deserve me!
I don't wanna dream about you....; maybe I can live without you!

Just let me breathe...

5 comentarii:

  1. de ce ne indragostim numai de persoane nepotrivite?
    de ce alegem sa induram numai pentru a nu le spune ca ii iubim?
    dragostea e patetica...atatea sperante pentru nimic.
    totul se sfarseste cu pierderea acelei iubiri
    de ce nu ti-am putut spune simplu "te iubesc"?
    doar datorita diferentelor dintre noi?
    sau datorita faptului ca nu pot comunica prea usor cu oamenii?
    ...
    si de ce aceasta dragoste a aparut sau chiar a contribuit la inrautatirea problemelor si la pregatirea de a spune "adio" tuturor?
    desigur,nu ar fi rezolvat mare lucru daca spuneam "adio" si terminam falconul....
    dar am ales...viata!!
    si nu ma deranjeaza ca am facut asta(nu prea tare)
    te rog,spune-mi daca ar trebui sa mai impartasesc aceste sentimente pierdute persoanei la care tin?!
    iti cer sfatul pentru ca pur si simplu simt ca esti omul potrivit;)

    (mie imi place personalitatea ta...desi de multe ori simt nevoia sa te ajut,chiar daca nu pot face nimic)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca ne indragostim de persoane nepotrivite, ci mai degraba ne indragostim de persoanele care ne dau importanta, persoanele care ne fac sa ne simtim cineva, persoanele care ne daruiesc un zambet..., zambet pe care il privim ca pe ceva magic, mult prea special! Dragostea e ceva ce cautam mult, mult timp, dar atunci cand ea exista in sufletul nostru, nu avem curajul sa o privim si mai ales sa ii dam drumul, pentru a uni doua inimi!

    Tot timpul e bine sa spui cuiva ca iti place de el/ea, e bine sa iti impartasesti sentimentele, chiar daca aceastea nu iti vor fi impartasite la randul, dar ceea ce conteaza e ca...te descatusezi, iti iei o piatra de pe inima, impartasind ceea ce simti!

    Daca nu ai curajul sa spui ceea ce simti, s-ar putea sa ratezi o sansa, un moment ce ar fi putut fi magic! Ti-o spun, ptr ca stiu si...nu voi mai face asta NICIODATA! daca voi simiti nevoia sa zic, o voi zice!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar crezi ca daca viata ta e gri acum e vina universului? Ar fi penibil sa afirmi asa ceva. Si extrem de adolescentin, daca imi permiti. Lamentarile nu te ajuta cu nimic iar perspectiva din care vezi tu lucrurile este extrem de distorisionata. Grow up!

    RăspundețiȘtergere
  4. hey, e dreptul meu sa visez si sa ma comport cum vreau! adolescentin sau nu...asta e comportamentul pe care il prefer si nu vreau sa ma "grow up-uiesc" ptr ca viata e dura si daca intervine monotonia si insufiecienta personala (ceva gen...tu), ajung sa imi plang de mila mai tarziu ca nu am avut curajul sa ma comport copilareste sau ca nu am avut curajul sa ma "prostesc" din punct de vedere sentimental! Omul daca simte ceva, are parte si de durere dar si de placere asa ca...de ce nu am visa? Visele sunt placute, iar uneori cu urmari neplacute! Asta inseamna sa traiesti!!! ...mai exact...inseamna sa ai curajul sa simti si sa nu condamni pe altii ca nu sunt destul de maturi sa imbratiseze un comportament!

    Ei bine, uita de tine, uita de copilarie, uita de sentimente si clipele frumoase si...inchide-te in nimicuri! Nu ma judeca ptr ca denot un comportament "adolescentin" ptr ca nu stii nici pe departe ce simt si de ce ma comport cum ma comport! Nu vad viata in gri; o vad...in culori, chiar multe culori, ceea ce imi permite sa imi simt sangele cum curge prin vene, imi permite sa doresc, sa daruiesc, sa simt, sa ador, sa divinizez si sa ...urasc, uneori!

    Consider ca sunt destul de realist, uneori optimist, consider ca sunt oarecum matur, dar in asa fel incat sa las sa se intrevada acea portita care duce spre o lume a viselor, a imaturitatii, a...copilariei!

    Nu stiu ce ai inteles tu din ceea ce am postat, dar ideea e ca AI INTELES GRESIT! E usor sa "dai in cap", fara sa cunosti adevaratul motiv... E mai usor sa te descarci negativ, decat pozitiv... Nu ii condamna pe cei de langa tine, ptr ca nu sunt asa cum vrei tu...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-au placut foarte mult versurile. De la o vreme, ma regasesc profund in aceste trairi sincere si nemarginite!

    RăspundețiȘtergere