joi, 21 aprilie 2011

Ce vor femeile?

Zilele posomorate, serile pline de suspine si dor, amanuntele inclestate ale nemuririi fiintei mele, toate acestea dau buzna peste mine si imi pun in carca o sumedenie de intrebari, ce-si au raspunsurile ceva in genul "de toate, pentru toti".

Intrebarea zilei este: Ce vor femeile? Iar raspunsul vine, tot sub forma unei intrebari: How the hell should I know? Femeile nu stiu nici ele ce vor, dar stiu ca cer muuuulte, iar cand le primesc, surpriza! Nu asta voiau, duuude! Auzim mai mereu tot felul de expresii precum : "un hot iti vrea viata sau banii, dar femeile le vor pe ambele"; "dupa casatorie, femeile vor ca barbatii sa se schimbe[...]"; "La ce bun sa contrazici o femeie? Este mai bine sa o lasi si se va contrazice singura!" s.a.m.d.
Femeile, ca si barbatii, sunt facuti din acelasi aluat, dar totusi, fiecare dintre cele doua "specimene" are ceva aparte. Ce anume? Sa-mi trag palme daca stiu... Femeile vor sa fie iubite, vor siguranta (de orice fel), vor sa fie ascultate, vor sa fie ridicate in slavi, vor un barbat puternic si potent, sexos; ele vor...multe, dar nu acelea sunt lucrurile pe care si le doresc cu adevarat!!!

Fascinat fiind de acest posibil subiect, stau cizelat si imi rasfir ideile printre firele parului, care dau sa-mi insireze idiotenia, printr-un ordin cavaleresc ce vine de aici <3 . Eh, nu as putea sa fiu in stare sa dau raspunsul la aceasta intrebare, pentru ca...nu sunt femeie, dar imi permit (cu acodul domniilor voastre, stimabile domnitze) sa imi exprim parerea vis-a-vis de doleantele dvs.
Nu stiu de ce exista acest razboi intre sexe, pentru ca sincer sa fiu, nu ii vad rostul! Femeile se razbuna pe barbati, chinuindu-ne prin felul in care se imbraca, felul in care arata, felul in care ne arata usa din dos, iar barbatii fac ceea ce stiu ei mai bine: inseala! :)) Ce-i drept, atat barbatii, cat si FEMEILE inseala, din diverse motive, dar ideea este ca ambele "specimene" calca stramb, doar ca nah, numai barbatii sunt porci, nesimtiti, nu stiu sa si-o tina in pantaloni, iar femeile sunt...niste ingerasi, iar daca s-a intamplat asta, a fost ptr ca...au vrut sa se razbune sau a fost o mica nebunie de momenta, ceea ce nu se poate compara cu constanta barbatului! :)) OOOOffff....

Revenind la "ce vor femeile?", din experienta mea care este...atat de "vasta", am avut parte de cateva domnisoare care, intr-adevar, nu prea stiau ce vor! :| Surpriza sau nu, fetele sunt cu capul in nori mai mereu, isi doresc "perlele" din povesti, mereu vizeaza un punct de care sa se poate agata, un punct pe care sa fie sigure ca il controleaza asa cum stiu ele mai bine, iar acel punct sa fie...calcaiul lui Achile, pardon, al barbatului!
Imi dau seama ca detest femeile posesive, care iti spun sa te ridici pana la cer, pentru ele, iti impun tot felul de lucruri, iar daca nu le faci, fie nu le iubesti, fie...ai pe altcineva (deja)! Ex: Intr-una din relatiile mele (adica in toate :)) ), am incercat sa fiu eu insumi (ceea ce...este o mare greseala sa fii tu insuti si sa nu fii.."ea"). Ea (prefer sa nu dau nume) voia sa iesim in oras. Eu...nu prea aveam chef, din cauza unei intamplari anterioare. Ea...insista, iar la un moment dat incepe sa planga! (:|) ...si imi zice: gata, te-ai saturat de mine? Ti-ai gasit alta? Iar eu, blocat, ii raspund: ce tot spui tu acolo? Doar ptr ca azi nu vreau sa iesim, sa ne vdm, ma acuzi de necurate? Circul continua, pana in punctul in care am cedat si am iesit cu ea... Fir-ar! (asta se intampla dupa 2 ore si ceva de insistenta! :)) ) Am iesit, am mers in statie sa iau un tramvai, ptr ca ea era departe (dar nu indeajuns de departe) si...incepe nebunia: ma suna din 5 in 5 min ca sa ma intrebe unde sunt! (:|) Am stat vreo 10-15 min in statie, asteptand tramvaiul, iar ea..."vii sau ce faci? Daca ma minti, nu mai vorbesc cu tine!" :)) Eu incerc sa ii spun ca sunt in statie, astept trenul, etc, etc... Degeaba. Parca vorbesc cu mana mea! OOOff... :)) Intr-un final ajunge si tramvaiul, iar cu o statie inainte sa ajung la ea, o sun sa o anunt ca ajung. Ca sa vezi... "EU am coborat putin, pana la o prietena si mai stau, dar nu mult." (nu mult = 30 de min, dupa care altele 20 de min de cumparaturi). So, ca sa ma rezum, ea insista, eu ma las..induplecat, desi nu aveam nici cea mai mica buna dispozitie, ptr a o vedea, iar cand sa ne vdm, ea dispare in mod misterios. Bun. Stau si astept... Intr-un final ne intalnim, mergem in parc si vorbim vis-a-vis de ceea ce se intamplasa pana atunci. Cum, necum ne impacam noi (asta dupa alte razboaie, pe care am sa le detaliez mai jos! :)) ) si incheiem seara. SACAITOARE rau!

Alte razboaie:
- Eu: "Hai sa mergem din punctul X, in punctul Y, plimbandu-ne";
- Ea: "Hai mai bine sa luam un taxi, ptr ca sunt obosita."
- Eu: "Tramvaiul sau autobuzul nu e bun?" :))
- Ea: "Ai vazut ce oameni merg cu mijloacele de transport?'"
No comment!

- Eu: "In seara asta mergem in localul meu preferat."
- Ea: "Nu-mi place!"
- Eu: "Am si o alta varianta... :)"
- Ea: "Nu-mi place!"
No comment! (:>)

- Eu: ....dupa ce trec ore bune fara sa vorbesc cu ea la telefon sau prin mesaje
- Ea: "Da' gata, nu ma mai bagi in seama?"
- Eu: "Stai linistita, ca nu te-am uitat! Doar lucram la ceva... >:D< "
- Ea: "La ce?"
- Eu: "Secret! Nu insista, pentru ca nu iti spun! :P"
- Ea: "Bine." si imi inchide telefonul in nas...
O sun inapoi, sa o intreb ce s-a intamplat, iar ea..."imi dau seama cand nu mai sunt dorita, asa ca am sa te las in pace!" ...dupa care nu imi mai raspunde nici la tel, nici la mesaje, ptr...cateva ore.
WTF!!!!!

- Eu: "Hai sa ne vedem azi..."
- Ea: "Nu am chef sa ies din casa!"
- Eu: "De ce? S-a intamplat ceva? Cine te-a suparat?"
- Ea: "Ah, nu m-a suparat nimeni, doar ca nu am chef sa ies..."
- Eu: "Uof... Bine! Atunci ne vedem maine. "
- Ea: "Gata? Te-ai suparat pe mine?"
- Eu: "Nu! Nu am de ce sa supar pe tine. Am inteles! :)"
- Ea: "Acum ma iei la misto?"
No comment! :))

Ce-i drept, nu cu toate mi s-a intamplat asta. Ar fi chiar absurd... Se pare ca mai mereu am poposit langa persoana care nu avea nimic in comun cu mine si poate din cauza asta sunt dezamagit de ceea ce mi se intampla, dar....poate asta imi doresc, in subconstient. Ajung, de fiecare data, sa ma indragostesc de o fata care...stiu ca nu e potrivita ptr mine, dar totusi o vreau! De ce? Poate si pentru ca nu este ca celelalte fete, dar este ca majoritatea...

Vorbeam cu cineva si imi spunea ca nu suporta barbatii "catelusi". Eh, am incercat si asta, cu o fata caruia ii placeau "catelusii", sa vad daca asa va fi multumita... Surpriza! Nici asa nu era multumita! Eh, am ajuns la concluzia ca desi o fata merita sa ii oferi tot ce este mai bun, doar ca sa ii demonstrezi ca tii la ea, ca...o iubesti, totusi nu trebuie sa ii oferi chiar totul... Mai pastreaza si surprize, pentru atunci cand va fi mai putin bine. (Surprize pozitive, binenteles!)
Cel mai bine este sa fii tu insuti, ca asa isi va da seama, de la bun inceput cu cine are de-a face si va sti (sa speram) ce sa ceara, cum sa ceara si ce i se ofera! Eu asa fac si poate din cauza asta sunt singur si acum! :)) Stiu ca am multe lipsuri, dar...incerc sa compensez cu ceea ce am! Ce am? Cine va fi in stare sa ma faca sa ma indragosestesc de ea, va afla ce am! :)

As mai sta, sa continui dezbaterea, dar trebuie sa merg si fac cozonaci pentru Paste! :))
As dori sa dezbat subiectul "Ce vor femeile?" cu o fata (sau mai multe), sa inteleg si eu de ce noi, barbatii, suntem asa batuti in cap si nu reusim sa le intelegem! Eu nu cred ca nu ne intelegem unii pe altii, ci doar fiecare suntem atat de caposi, incat nu suntem in stare sa acceptam ceea ce vedem, ceea ce ni se ofera si ramanem fixati pe cererile noastre! Totusi, astept cu nerabdare acea discutie cu o fata (sau mai multe).

"Niciodata persoana de langa tine nu va fi cu adevarat persoana pe care ti-o doresti, pentru ca...pe zi ce trece, asteptarile trec dintr-o stare, in alta, precum apa (starile: lichida, solida si gazoasa)..."

4 comentarii:

  1. ce vor fetele? :-? nu toate vor acelasi lucru de aceea asteapta sa o cunosti, sa petreci cat mai mult timp cu ea ca sa ti poti da tu seama, nu ce spune ea, ca de multe ori nu stie ce vorbeste. :))nu am av cele mai reusite relatii, tocmai pt ca s au finalizat, insa dintr o rel am luat profunzime, din alta protectie...etc. eu zic ca ar trebui sa ne bucuram de o relatie si sa stam intr o relatie atata timp cat e si calitate. decat mult si prost, mai bine putin si foarte bun:D. oricum, era cartea aia "Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus",acolo e o parere mai pertinenta ca a mea:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt femeie si nici macar eu nu stiu ce vreau. Insa, spre deosebire de alte fete am curajul sa recunosc asta. Ca sfat pentru baieti: fiti voi insiva, femeia are gusturi dintre cele mai ciudate si daca te place cu adevarat este alaturi de tine oricum, invatand alaturi de tine pas cu pas ce inseamna iubirea. Si n plus, te va si pretui pentru asta. Insa nu uitati ceva, Nimeni Nu Va Garanteaza Iubirea Eterna. Cat o fi, dar sa fie frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu zic sa incerci sa cunosti si fete peste 18 ani :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Varsta este un atribut relativ. Mai important decat varsta este...personalitatea! Mai sus am facut referire la fete destul de mari (parerea mea), carea aveau peste 18 ani, chiar si peste 20. E oarecum absurd sa dam vina pe o anume categorie de varsta, pentru unele esecuri existente.
    Meditand la continutul acestui post, cred ca femeile sunt in masura sa spuna ce vor, in masura in care barbatul stie cine este el, raportandu-se la femeia de langa el (si invers).

    RăspundețiȘtergere