joi, 14 februarie 2013

Jurnalul unui anti-Valentin! :D
Mă înarmez cu multă nepricepere, ca să mă iau la trântă cu Cupidonul, acel drac îmbrăcat în straie de înger. Chiar nu pricep de ce i-a trebuit, Măriei Sale, săgeți, ca să ne perforeze inimile! (cum ne-cum ne îndrumă spre atacuri de cord). :)) Nu ar fi fost mai simplu să ne spună ce și unde să ne uităm?
Cu săgețile alea e mare durere, mai ales atunci când trebuie să le scoatem; se rupe, naibii, inima în două, apoi se farmă în mii de bucăți. El nu știe cât durează până o lipim la loc? Ar fi fost ceva să funcționeze super-glue-ul, dar uite că nu merge așa.

Colac peste pupăză, mai dăm și noi peste o sărbătoare comercială, gen V-day. (vai de buzunarul, defpat, VAI -cu un „V” cât se poate de mare, de TOATE buzunarele și, pe deasupra, și de săracul portofel al naivului îndrăgostit).
Îmi place mult ce spun femeile, și anume: dovada de iubire, ar trebui arătată, femeii, în fiecare zi, și nu doar de Ziua lu” Valentin, dar dacă te pune mama naibii să treci neobservat, în această sfântă sărbătoare, IUBITA ta nu-ți mai vorbește cu zilele.
Cum? Nu tu o floare, nu tu un cadouaș, nu tu declarații supreme de iubire; NIMIC!
Oare cum de poți fi atât de nesimțit? :))
Trece minunata zi a îndrăgostiților, iar tu...o tratezi ca și cum ar fi o zi obișnuită (deși doar asta ai auzit și auzi mereu).
„Măi femeie, eu țin la tine, te ador și te iubesc în fiecare zi, și nu doar de V-day!”

Ce vor femeile?
Toată lumea știe că  femeile nu vor nimic, dar trebuie să le dai ceva! ...chiar dacă nici ele nu știu ce vor. :)

Oare cum ar fi să facem cadouri, femeilor, doar o dată pe an (mai exact pe 14 febr.)?
Hai, fie.. De 2-3 ori pe an, ca să nu uităm de ziua lor.
Dar stai, că mai avem și „Ziua Femeii”, apoi sărbătorile de iarnă, „Ziua florilor”, „Ziua curcubeului”, și alte 340-350 de zile de sărbătorit.

Bărbații iubesc, așa cum femeile nu știu să o facă, iar femeile iubesc, așa cum bărbații nu știu să o facă! Cine știe contrariul, nu are decât să mă...contrarieze! :P
Vrei motive să te iubesc? Uite unul și cel mai important: ești femeie!!! Dar lasă-mă să o fac așa cum știu eu, în stilul meu de bărbat!

Mă auto-proclam Anti-Valentin. De ce oare?
Pentru că-s...singur! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu