vineri, 30 octombrie 2009

...si ingerii plang...



Da! Si ingerii plang, nu numai baietii, asa cum se lauda cei de la Holograf... De ce plang ingerii? De ce sa nu planga? doar sunt si ei parte din...existenta noastra umila si plina de inexactitate..., fac parte dintrun ireal conjugat, fac parte din...iluzia noastra cea de toate zilele! all my memories...Toate amintirile mele despre "cineva" sunt, doar amintiri (din pacate sau din fericire, inca nu stiu, dar stiu sigur ca acum sunt doar amintiri)... Oare de ce imi face placere sa ma gandesc la acea fata, sa vorbesc despre ea, desi stiu bine ca ce a fost, a trecut si chiar daca acele sentimente ale mele pentru ea se vor mai plimba prin inima mea, o bucata de timp (pana voi reusi sa accept si altceva, pe altcineva)... Sincer, a aparut cineva, dar nu vreau sa ma hazardez iar pe un teritoriu minat si sa trec prin ceva ce tocmai am reusit sa inchei (mai mult sau mai putin); incet, incet, pas cu pas, sentiment cu sentiment, le voi pune intro alta camara a inimii mele, intrun spatiu destinat amicitiei...

Pare un strigat, disperat, de ajutor, un strop de nemurire intro lume nebuna si plina de resentimente sau o pata de necunoscut pe teritorii abrupte...;de ce nu, pare, poate un strigat de lupta; o lupta in care ne implicam cu totii, unii isi accepta soarta, altii isi plang de mila si nu vor sa cada in capcana, negandu-si astfel existenta si sentimentele. Tot mai des aud "versuri" de genul: "oare de ce nu se gandeste cineva si la mine?"; "de ce sunt singur/a?"; "de ce nu gasesc pe cineva care sa ma accepte asa cum sunt?", etc. Chiar asa sa fie? Chiar nu e nimeni care sa vada...lacrimile in care scladam singuratea, tristetea si de ce nu, sa recunoastem, disperarea? In jurul nostru sunt oameni si oamneni, diferite caractere, personalitati, diferite figuri care ne marcheaza existenta vrand-nevrand, oameni pe care ii respingem pentru ca...nu sunt destul de buni pentru noi, nu sunt caracterele potrivite, nu sunt...partile geometrice ale inimii noastre la care tanjim! Romanticii, visatorii si-au creat o imagine a jumatatii perfecte, dupa articolele din ziare, personajele atragatoare din televiziune, filme sau din lumea show-bizzzz-ului; o imagine care ne-ar putea ruina viata (care si asa e prea scurta, ca sa mai alergam dupa himere ascunse in nu stiu ce colt de natura randomizata), cautam oameni care sa se apropie perfectiunii noastre, stilului, genului care ni se potriveste; recunosc, sunt unul dintre acei romantici, care a alergat dupa astfel de himere, pana acum cateva luni, cand m-am cumintit! :D Cine e personajul de pe "sticla" care imi place mult, mult de tot? e....Hilary Duff! :P foarte frumoasa fata...,dar ramane doar un accesoriu pe care nu mi-l pot permite! Acum trebuie sa alerg dupa ceva real, ceva ce se afla in fata mea... Nu zic ca nu am intalnit fete care sa-i semene lui Hil; chiar am intalnit...3, dar ca personalitate, comportament, gandire, nu erau tocmai ce mi-as fi dorit. Dar mi-am dat seama ca nu aici e sfarsitul lumii; am in fata oameni care sa nu-i semene nici pe departe lui Hilary, nici fizic, nici teatral, scenic... Sunt oameni ca noi, dintre noi, pentru noi! Evident ca nu iti place oricine, ptr ca ai un minim de mandrie in care nu te lasa sa accepti orice iti iese in cale: ala e sarac, ala e dus cu pluta, ala e cam urat, ala are un nivel sub mediu de gandire si/sau inteligenta si tot asa. Motive sunt multe! I had enough..., cum spun dragii mei fratiori, cei de la Breaking Benjamin; don't be afraid to...dance with the devil. :P Vreau sa incerc si alta salata, altfel de mancare, decat cea obisnuita; vreau sa am langa mine si alte fete, decat cele care semana putin cu Hilary Duff, fete care merita sa fie iubite, sa fie pretuite, sa fie sarea si piperul vietii! :) Oficial, declar ca nu mai sufar pentru acea fata de care eram indragostit nebuneste pana acum cateva zile! NU e bine nici pentru mine, dar nici pentru ea (aa, ea nu seamana deloc cu Hilary Duff :P)

Si totusi, de ce plang ingerii? This is an "unknow soldier" on the battlefield of love; this is...me, then... Ingerii plang pentru ca ii respingem, ii renegam, le defaimam imaginea, existenta, caldura si ne prefacem ca nu avem nevoie de aripile lor protectoare!
Cine sunt acesti ingeri? Fiecare dintre noi este un inger pentru cel/cea la care tinem...

"Pentru lume, esti doar o persoana, dar pentru mine, esti lumea toata!"...simplu; foarte simplu!

2 comentarii:

  1. :) multumesc de comentariu. si dupa cum bine vezi e publicat frumos, acolo unde ii este locul. ti-am citit ultima postare si mi-a placut cum scrii. cred ca voi mai "trece" pe la tine in vizita. take care! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ps. te-am pus link la mine in blog. asa ca sa nu mai zici ca am ceva cu tine ;)

    RăspundețiȘtergere