luni, 28 noiembrie 2011

Cand mi-e dor

In mod subit, imi reveni pofta de a nascoci inventii reale, pe care sa le impart cu pseudo-anonimii mei, fidelii infulecatori de idei semanticoase, idei rebele, etc, etc, etc...

Defapt, subitul asta nu e prea subit, ptr ca nu are cum sa fie. Logic! Subitul asta este un premeditat ordinar, care sa fataie prin mintea mea de luni de zile, dar ceea ce m-a impedicat sa il descarc este acel dor nebun, nebun de legat, ce nu i-ar strica o vizita pe la psihiatrie, pentru a ma usura de chinurile ce il insotesc. Dorul revine, dorul se instaleaza, dorul se lafaie, fara retinere, in patul meu, care ar fi trebuit sa fie numai si numai al meu! Si totusi, e dorul meu... E modalitatea mea de a ma face sa fiu al lui. Chiar mi-e dor! (sa spun si "doare"? ) Imi este dor de acea forta centrifuga, care sa ma reintoarca pe ale mele meleaguri, mi-e dor de "patria mama" din inima mea, mi-e dor de cuvantarile melodioase, ce ma faceau sa tresar de fiecare data cand le auzeam, mi-e dor de atingerile vremii primavaratice, care se zbateau si zburdau pe fiecare particica a corpului meu, mi-e dor de saruturile imbalsamate ale acelei firi nemuritoare, molipsitoare si de o indecenta rara, saruturi care ma faceau sa-mi retraiesc nasterea, zi de zi, sa fac parte din propriul meu proces de creatie, pe o scala beatudinala de neimaginat. Si mi-e dor, mi-e dor, mi-e dor! "Si ce?", ar zice multi..

Dorul, dorinta, placerea, trairea, durerea, renasterea, viata de dupa moarte... Asa cum vin, tot asa dispar!

Si tot asa continui. Mi-e dor de mine insumi, mi-e dor de dorinta care imi motiva existenta, dar mai ales, imi rearanja sistemul mult dereglat; mi-e dor de fiinta care sa imi dea lucrurile acele marunte, dar imense, lucruri care ma modeleaza, lucruri care ma indruma catre o viata plina de trairi. Da! De acea fiinta imi este atat de dor!!! "Doi" e mai mult decat "unul", lucurile facute in doi, au o valoare semnificativa mai mare, lucrurile facute pentru doi, sunt si dificil de realizat, dar si extrem de satisfacatoare. Viata cladita in doi, pentru doi este calea cea mai sigura catre nemurirea fiintei, ale sufletelor sudate. Nu stiu ce culoare are nemurirea, nu stiu ce culoare sau ce marime are sufletul meu, nu stiu nici macar daca am un suflet ascuns pe undeva prin mine, dar ceea ce stiu este ca alb-negrul nu este combinatia mea preferata de culori, stiu ca prefer lucrurile in cantitati mari, pentru a le imparti cu cineva drag, atunci cand va fi timpul si mai stiu ca atunci cand mi-e dor, inca mai sper ca dorul doare, dar nu intr-atat de mult incat sa ucida.

Atunci cand sper, visez la o cascada de zambete, sub care sa ma ascund, printre picaturile ei infinite, visez ca ma scald intr-o privire oceanica, ce are puterea de ma spala de neputinta ce ma tine in loc, visez la o atingere divina, angelica, atingere ce are sa ma readuca la viata, sa ma trezeasca din amorteala indoielnica ce imi strabate fiinta. Suflete cald, eu te vreau! Tu ai puterea, simti dorinta de a ma accepta?

Visez ca mi-e dor si mi-e dor sa visez!!!


8 comentarii:

  1. Doamne cât de frumos poți să scrii!! Și mă tot uit la fătzuca asta a ta și nu reușesc să fac legătura.. nu-i că le download-ezi de pe undeva, huh?..:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tu consideri ca textele pe care le citesti sunt "furate", ei bine..., poate ca ar fi trebuit sa ma supar putin, dar sunt magulit! :)
    Tot ce scriu vine din... Cum sa ii zic? E acea chestie mica, dar care este capabila de lucruri imense. Acea chestie mica, ce sta ascunsa undeva in mine! Iti dau un indiciu: e rosie. (sau cel putin asa am auzit ca e, din strabuni). :P

    Merci mult, ptr aprecieri! Inseamna mult ptr mine! :)

    P.S. Nu te mai uita la "fatzuca" mea, ptr ca nu ai sa ma gasesti acolo! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. :))) Îmi retrag cuvintele (doar din a doua parte a comentariului :D)și mă înclin în fața „chestiei mici și roșii ce stă ascunsă undeva, în tine” :P
    Dar oare mai este ea ascunsă??! O bună parte din ea, de care mă bucur și mă minunez neîncetat, stă în fața ochilor mei (și nu numai ai mei) acum.
    PS: Bine, nu mă mai uit la „fătzuca” ta, în schimb, I'll give you a big hug, can I? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucura faptul ca ai in fata acea mica bucatica de maretie! :) Chiar ma bucur si...sper ca si tu sa te bucuri sincer de ea! Eu ma bucur de ea in fiecare zi, iar asta ma face sa fiu...asa cum as vrea sa fiu, chiar daca imi lipsesc anumite lucruri care sa ma intregeasca. Stiu ca "maretia" sta in mine si este pentru mine, pentru a o putea darui celorlalti! :)

    Accept hug-ul! :P (este unul dintre darurile pe care le indragesc enorm!) Un hug strans, strans si indeluuuung!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ofer hug-uri pentru că și eu mă folosesc de ele, am nevoie de ele... si... ciudat, dar este și pentru mine „activitatea” de care bucur cel mai mult într-o situație de...doi:D Cred că încep să visez cu ochii deschiși, așa că, mă opresc...

    RăspundețiȘtergere
  6. E bine sa visezi, ptr ca visele te hranesc, iti redau viata (si totodata o incredibila incredere de sine). Trezitul e mai aiurea, dar doar tu il poti face parte din vis! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu. Nu vreau să visez. Mi-a ajuns până acum. Tot visând și visând.. la ce bun?! E confortabil să visezi, e-adevărat, dar e de-ajuns o secundă ca să dispară visul și nu rămâne decât realitatea dură, și anume: ești tot singur și ai vrea să strângi în brațe pe cineva, pe oricine, să simți că nu mai ești singur. Am visat toată viața la Făt-Frumos (nu pe Lamborghini, așa cum spui tu), i-am respins pe „toți” pentru a sfârși SINGURĂ and it hurts really bad.
    Mda...hai că m-am manifestat destul „la tine acasă”, mai las locul și altor persoane...
    Have a wondreful life!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am sa-ti spun decat atat: keep dreaming!!! It's so fucking good!!! Nu inceta a visa, a spera, a fi tu insuti! Nu te lua dupa altii, nu te lua dupa esecuri, nu renunta la visele tale!

    RăspundețiȘtergere