miercuri, 21 mai 2014

„ În caz că te vei îndrăgosti vreodată...



Îndrăgostește-te de acea ființă care-ți va accepta micile cusururi, ba chiar le și va îndrăgi și, mai mult, va găsi de cuviință că ești perfect exact așa cum ești!
Îndrăgostește-te de acea ființă ce va dori să știe care este culoarea ta preferată și... cum preferi să-ți savurezi cafeaua.
Îndrăgostește-te de acea ființă care-ți va adora zâmbetul, râsetele și care va face absolut orice, doar ca să le știe prezente, în regulă și să le audă cât de des posibil.
Îndrăgostește-te de acea ființă care-și va așeza capul pe pieptul tău, doar ca să-ți audă inima bătând.
Îndrăgostește-te de acea ființă care te va săruta în văzul tuturor, se va mândri cu tine și te va prezenta prietenilor ei drept o adevărată comoară, o nestemată unică.
Îndrăgostește-te de acea ființă care nici în ruptul capului nu va îndrăzni să te facă să suferi!
Îndrăgostește-te de acea ființă care te va face să te întrebi de ce naiba ți-a fost atât de teamă să te îndrăgostești, până atunci!”

Îndrăgostește-te de acea ființă care, atunci când te îmbrățișează, să simți că niciunde altundeva nu vei fi mai în siguranță, iar tot ce vei dori este ca, acel loc, să fie deschis, cald, unde să te poți îngrămădi mereu, pentru că acela este singurul loc sacru din astă lume.
Îndrăgostește-te de acea ființă care se va trezi cu tine în gând, în fiecare dimineață, iar tu ești și vei fi motivul pentru care soarele răsare și strălucește în fiecare zi!

În caz că te vei îndrăgosti vreodată..., nu te lepăda de tine, nu-ți fie teamă, nu fugi și iubește! Iubește cu sufletul, așa cum nu ai făcut-o vreodată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu