vineri, 28 martie 2014

II


„Încetează să mai trăiești în trecut! 
Nu poți începe un nou capitol al vieții, dacă vei continua să-l re-recitești pe ultimul.

Nu-ți fie teamă să faci greșeli!
A face ceva și a greși este de cel puțin 10 ori mai productiv decât a face...nimic. Orice succes are o dâră  de eșecuri în spate, iar fiecare greșeală ne duce către succes. Și uite așa ajungi să regreți acele lucruri pe care ajungi să NU le faci, cu mult mai mult decât ai regreta lucrurile pe care le-ai fi făcut, dar nu ți-au ieșit. 

Nu te mai mustra pentru vechile metehne!
S-ar putea ca, fiecare dintre noi, să iubim persoana nepotrivită sau să plângem după lucuri fără însemnătate, dar oricât de rele ar părea lucrurile, un lucru e sigur: greșelile/erorile ne ajută să găsim persoana potrivită pentru noi și lucrurile pe care ni le dorim și care ni se potrivesc.
Cu toții facem greșeli, cu toții avem parte de încercări/chinuri și cu toții avem regrete, dar noi nu suntem greșelile noastre, noi nu suntem încercările/chinurile noastre, pentru că noi suntem acum și aici cu puterea de a ne contura ziua, existența și viitorul.
Fiecare lucru care ni s-a întâmplat, ne-a pregătit pentru momente care au venit și ne vor pregăti, în continuare, pentru alte momente care vor veni.

Fericirea? Nu se cumpără! Așa că nu te mai strădui de pomană! 
Multe dintre lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe, dar adevărul este că lucrurile care ne mulțumesc cu adevărat SUNT GRATIS: dragostea, iubirea, râsetele, pasiunile și munca de îndeplinire a viselor.

Nu mai căuta fericirea în persoana altuia! 
Dacă nu ești fericit și mulțumit cu ceea ce ești și ce ai înlăuntrul tău, nu vei fi fericit nici într-o relație de lungă cu oricare altă persoană.
Trebuie să-ți creezi stabilitate, în viața personală, înainte să o împărtășești cu altcineva.”









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu